ScrapGalens Blogg

ScrapGalen har fått en ny förbättrad webbutik. Det firas med att lotta ut ett Blogg Candy.

ScrapGalen webutik.

ScrapGalen Blogg. 


Sjuk!!

Kass i magen, yr och väldigt trött. Vet inte om det är en infektion eller vad det är. Känns inte som masjuka för det är inte den känslan i magen.

Har nu varit trött och hängig i en längre tid. Har köpt lite kosttilskott och tycker att det har blivit bättre men tröttheten och segheten sitter kvar. Klart det tar väl tid. Skulle behöva röra på mig mera, snön och halkan och mörkret gör att det inte direkt är lockande att gå ut och springa men måste ta mig i kragen. Vet ju att jag blir pigg av att träna.
Funderar på att köpa ett gymkort då gäller det verkligen att komma iväg för att nyttja det annars är det som att slänga pengarna i sjön.

Har anmält mig och min man till midnattsloppet, det är en mil och det skall inte vara några större problem att klara. Funderar på att anmäla mig till Göteborgsvarvet nästa år, men då gäller det att träna för att få en någorlunda bra tid. Ta sig runt det gör väl de flesta men skall jag delta vill jag få en bra tid gärna på dryga 2 timmar. Då gäller det att ligga i med träningen.


Alla hjärtansdag kort

Gjort två allla hjärtansdag kort. Det här med att fira dagen är inget vi gör direkt. Jag skickade bara ett kort till min mamma och min moster. Tycker det är mer barnen som pratar om den här dagen.
Filurstämpel från kortmakarn som jag färglade med pro markers. Hjärtanet fyllde jag även med 3-D lack. Använt min nyinköpta spelbinders och chalkat kanterna. Bokstäverna är QK rollerskate.
Varför ett Tack, jo det blev även ett tackkort. Jag tackade för pengarna jag fick i samband med min födelsedag och för de pengarna köpte jag spelbinders den som är i bild samt en klassisk oval form.Ett kramkort. Nallen kommer från stämpelboden, den har jag färglagt med akvarell färger. Hjärtanet färglade jag med pro markers och 3-D lack. Duken under nallen är en kaffekoppsduk. Min mamma rensat sina skåp, tror det är hon som har virkat den också. Det är inget jag använder till kaffekopparna utan jag hittade ett annat användningsområde för dem. Texten kram kommer från samma alfabet som ovan QK rollerskate.Jag dekorerade kortet på insidan också. Använde mig av Tim Holtz mask för första gången. Även de är nyinköpta.


Måndag!

Började dagen med bra frukost men lunchen blev inte så bra. Jag och sonen tog en liten tur till Alingsås, vi lunch på MC. Varför bytte jag inte ut pommesen mot morötter kan jag fråga mig? När vi kom hem blev det fika, bulle och kaffe.

Någon motion blir det inte av, dottern är inte hemma och jag kan inte lämna sonen själv så länge, ja kanske lite styrketräning hemma. Lite dans skall det bli också.

Handlade en hel del papper i Alingsås hos pappersbiten, varför åka ända till Alingsås? Ja tycker det är lite kul att åka till andra ställen än de jag brukar handla på. Sedan har de ju lite annat också. Givetvis skulle det säkert vara billigare att skicka efter sakerna men det är ändå annat att se sakerna i verkligheten.


Provar denna varianten!

Har försökt nu hela hösten att bli av med de där extra kilona. Vet så väl hur jag skall göra men gör det ändå inte. Varför skall det vara så svårt? Det är inte mycket och ja dem påverka inte min hälsa ännu utan det är mest kosmetika för tillfället. I längden kanske hälsan påverkas av övervikt risken är att extrakilona blir fler.

Nu skall jag prova att blogga om viktresan. Skriva av mig hur det går vad som går bra respektive dåligt.

7 kg till midsommar borde jag klara med bra kost och motion.
Problemet är att jag inte prioriterar mig själv utan det är de andra familjemedlemmarna som går i första hand och oftast är det min motion som får stryka på foten.

Det är lite märkligt, fungerar motionen fungerar även kosten, konstigt hur man är funtad. Så nu vecka 7 skall jag prioritera min motion, om inte annat får barnen en mycket gladare och piggare mamma så alla tjänar på att jag får motionerar. Skall erkänna att det är inte barnen eller min man som hindrar mig utan det är mina egna tankar om att alltid vara tillgänglig för familjen, det är jag själv som bort prioriterar mig själv. Säger jag att jag skall ut och springa så är det oftast inga problem och nu är faktiskt barnen soppas stora så att de kan vara hemma en stund själva så den bortförklaringen går bort. Nu är det snö ute men det går faktiskt att springa där det är skottat och nu har jag köpt kläder som håller mig varm, den bortförklaringen går också bort. Är det allt för kallt så det gör ont i luftrören ja då kan jag faktiskt promenera.

Igår gjorde jag allhjärtans dag kort, la dem på lådan idag så motagarna får dem kanske i morgon eller på tisdag men vad gör det. Kan behövas lite glädje även alla andra dagar på året. Skall lägga in dem imorgon. Ja jag invigde mitt lilla staffli idag när jag fotade korten. Blir mycket bättre vinkling av korten.

Imorgon är jag ledig som vanligt men även barnen. Äldsta är på sprotlovsläger med kyrkan, jag och sonen skall ta oss en tur till Alingsås. Tänkte ta en tur till pappersbiten, vill ha lite mer mönstrade papper och enfärgade cardstocks.  På onsdag blir det distress kurs hos kortmakaren, skall bli kul.

Det var allt för idag.


ScrapMyrans bloggcandy

ScrapMyran firar 1000 unika besökare i sin blogg, det firar hon med bloggcandy.

Detta är vad man kan vinna.

Blogg Candy hos Hobbyhärvan

Hobbyhärvan har blogg candy.

Hobbyhärvans blogg
fyller 1 år i februari.


Det ska firas med en bloggcandy.


Detta är vad man kan vinnaSvensk Scrapbooking har Blogg candy XL!!!Det är en hyllning till scrapbooking och samtliga
vinnare dras på Alla Hjärtans Dag 14 februari!


Självklart vill jag vara med och få chansen att vinna.

RSS 2.0