Snart bär det av

till skåne. Skall hälsa på morbror och moster med flera och så skall vi gå på skördefest, dricka kaffe i Annorlunda och spanna in Ale stenar.

Har gjort lite presenter till dem som tack för att vi får komma och bo hos dem.

Pyssel lusten har vaknat till liv, har även fått lite julkort gjorda och smycken.

här kommer lite sommar bilder.Barnen och Läcköslott i bakgrunden. Dottern tyckte det var roligt att gå och titta i slottet men sonen han pratade mest om att han vill fika, så han var överlycklig när det blev fika dags.

Smycken

Efter mässan i Kungsbacka blev jag sugen på att göra lite smycken, hittade så fina pärlor där.Det blev ett armband och ett par örhängen. Pärlorna köpte jag hos Pagoni.


Julkort

Fyra julkort har blivit gjorda, ligger lite efter med julutmaningen med två julkort per månad, så de här fyra blir för maj och juni månad.Magnolia stämpel, färglad med Promarker. Ovalerna: spelbindersTomte Stämpeln är köpt hos stämpelboden, färglad med Promarker, God julstämpeln köpt hos kortmakaren, färglade stämpeln med Tombow därefter sprayade jag vatten på stämpeln och stämplade på akvarellpapper.Samma tomteflicka som ovan, godjul stämpel som ovan men embossade den denna gången.De sjungande snögubbarna kommer jag tyvärr inte ihåg var jag köpte. Bakgrundspappret har jag gjort själv. Färgat in med dristess därefter stämplat med snöflingor men vit stämpelfärg. QK alfabet, glitterpapper som jag stansat ut kanten.

Ljuslykta m.m

Har gjort en liten ljuslukta som min moster skall få på lördag. Har även altrat tändsticksask.

Fjärlien är en spelbinderdies. Har lagt på lite 3-D lack och glitter.

Slog in det i lite selofan tillsammans med ett paket servetter.Min mobror och hans fru får också en liten present, ja lite mera eftersom det är hos dem vi skall bo i några dagar.

Altrade tändsticksask till dem också.Lite godsaker, plus ett ljus, tändsticksasken och ett paket servetter.


Sommar, sommmar, sommar....

vad jag gillar sommaren men det har tyvärr inte blivit så mycket scrappande. Solen lyser och då vill jag vara ute och inte sitta inne.

Vi har även varit upptagna med att göra ordning Elinors rum, nu har hon fått ett riktigt rum där hon kan stänga om sig och jag har fått en egen liten scrapp hörna, kommer lägga upp bilder på den vid ett senare tillfälle.

Visar ett kort som jag har gjort för ett bra tag sedan men inte lagt ut. Mina föräldrar har varit gifta i 35 år och då gjorde jag detta kortet till dem.
Har skapat en en del kort men tyvärr har jag hunnit lämna bort dem innan jag tagit kort på dem.Philip har varit på hugget och tagit kort, detta är vad han tog påInspirerad av Per Moberg skall min pappa skala potatis med högtryckstvätten.

Resultatet blir okej.

Min pappa gillar att bli fotad en närbild på honom.Nu börjar motivationen till att skapa komma med det nya pysselrummet, jag hoppas att uppdateringen av bloggen sker lite oftare.

Ha en skön sommar

RSS 2.0