Ett tag sedan

Ja tiden går fort och jag har fullt upp. Snart har barnen sommarlov och det skall bli härligt. Aktiviteter och annat runt omkring börjar nu ta slut det är lite kvar innan det blir sommarlov, jag har inte semester förrän vecka 28 men det är ändå skönt när inte eftermiddagarna och kvällarna är uppbokade av massor med aktiviteter.

Har anmält mig nu till nästa års Göteborgsvarv, har som utmaning att komma runt det på dryga 2 timmar max 2½ timme.

Det har inte blivit så mycket pysslande, har gjort lite kort men har tyvärr hunnit ge bort dem innan jag tog kort på dem men ett morsdagskort hann jag ta kort på innan jag skickade iväg det.

Har laddat ner photoscape, nu kan jag göra ansikten suddiga på mina layouter, det känns bra.

Här har jag provat mitt program, ja kortet i sig är ju inte så jättebra men ändå.En enkel layout inte så mycket att säga om den.

Morsdags kort

Jag hann och ta ett kort på detta innan jag skickade iväg det. Kortet till min mamma.Ramarna har jag tryck ut med hjälp av spelbinder, stämpeln fick jag på maran hos kormakaren, jag färglade stämpeln med tombow och sprutade vatten och stämplade sedan.


Örhängen

Gjorde ett par örhängen till min mamma i morsdagspresent,  jag blev så nöjd med dem så jag gjorde ett par till mig själv också.


RSS 2.0