Pysselträff

Idag var några vänner hemma hos mig och pysslade. Vi pysslade med lite olika saker, smyckestillverkning, altra en tavla och en skall sy en jeanskappa.
Timmarna gick fort men det brukar de göra när man har det trevligt. Själv fick jag inte så mycket gjort har varit tung i huvudet så kreativiteten var inte på topp. Gjorde två och så gjorde jag två senare på kvällen.

Huvudvärk har jag haft nästan hela veckan vet inte om det beror på att jag lagt om kosten där jag dragit ner på sockret eller om det är spänningarna i nacken. Det har gått väldigt bra med dieten förrutom idag men så är det. Jag har inte varit hungrig och har inte haft något sötsug så nog skall jag klara att hålla dieten kanske inte så strikt som det tycker att man skall göra  men nästan. Även om jag inte strikt följde dieten idag blev det inte en totalkatastrof. Det ända jag skulle ha stått över var bullen den behövde jag inte men jag tror att är jag för strikt kommer jag inte att klara det på längre sikt.

Layouterna jag gjorde idag 


Varit på kortmakar maran!

I lördags var det då äntligen daxs för kortmakar maran i Floda. Jag hade en fantastisk dag tyvärr gick tiden aldeles för fort. Veckan innan viste jag bara en som skulle dit men dagarna innan fick jag höra flera som jag kände till och det gjorde det ju extra roligt även om jag inte har svårt för att åka på saker själv. Är sådan som person är det något jag vill göra så gör jag det även om jag inte har några kompisar med mig. Alltid lär man känna någon.

Tack tjejer för en trevlig dag. Lite blev också gjort. Ett kort och flera layouter. Vi fick börja maran med att göra en namnskylt tyvärr hade jag inte kameran med mig så jag kan inte visa den jag gjorde. Skapar lusetn har också kommit tillbaka efter maran och det behövdes har legat på sparlåga det sista.

Har börjat med Isodieten, se om det kan vara något för mig. Förhoppnings vis skall det ge resultat i både viktminskning och bättre mage. Idag är första dagen och jag har inte varit hungrig men sugen nu på kvällen men det gäller att stålsätta sig. Det borde inte bli så svårt, det är många goda måltider och det är ju viktigt för att lyckas det som kan vara problemet vissa dagar är att hinna äta alla måltider men det löser väl sig.

Idag var jag med dottern i skolan, kul att få se lite vad de gör, lite jobbigt att sitta still är inte riktigt van vid det, i mitt jobb är det inte mycket stillasittande. Efter lunchen var det dags för utvecklingsamtalet för sonen, inga konstigheter han sköter sig kanske lite för försiktig bara. Han behöver öva sig på att säga ifrån.

Ja, det var allt för denna gången, skall försöka bli lite bättre på att uppdatera bloggen.

Layouter

Lite fler layouter. Ja lusten komm tillbaka att skapa lite efter maran. 4 av dem har jag gjort dagarna efter maran. Lucia layouten har jag gjort innan.

Layouter gjorda under kortmakarmaran


Fick gjort några layouter under kormakarmaran.

Här har jag använt maja design som bas i layouten.
En av utmaningarna att gära något med papperna som vi fick som gåva när vi kom till maran. Det gröna mönstrade pappret var ett av papprena som var med samt wellpappen.Skiss utmaningen.


Kort

Ett gratualationskort till min son som fyllde 7 år i april.
Jag stämplade med embossdynan därefter med Utee clear, sedan färgade jag med en stämpel färg med hjälp av en svamp.
Stämplade bilen och färglade med PM pennor, stämpeln fick jag som gåva på Gråboträffen och den kommer från Stämpelboden.

Det här kortet gjorde jag under maran i Floda. Stämpeln med fåglarna kommer från Penny black och är färglagd med PM, jag har även lagt lite distressfärg i bakgrunden på det stämplade motivet. Kortbasen distressade jag, en Tim Holtz mask, grattis har jag stämplat, stämplarna fick jag låna av Karin som satt mitt emot mig under maran.

Är inte jättenöjd med kortet, ser det mer som ett expriment, tanken var att det skulle vara Tim Holz inspirerat men fick inte till det.


RSS 2.0