Har nu varit och röstat.

Gjort min plikt och röstat. Tyckte det var svårt till detta valet, andra val har varit så självklart för mig men nu tycker jag det var svårt. Det tyckte jag i det förra också vet inte riktigt vad jag står men jag bestämde mig till slut i vallokalen och jag hoppas att det blir bra i slut ändan.

Igår gjorde vi Liseberg med barnen, vi hade tur med vädret, det regnade inte så mycket och vi hade en toppen dag. Jag däremot är helt slut, var helt utslagen i torsdags med feber och illamående. Febern och illamåendet är borta men kvar är en urselt och frusenhet.

I fredags samlade jag krafter och gick på en konsert jag lovat Elinor i Kulturum. Mikael Johnsson och Folk, har aldrig hört Folk innan men jag tyckte de var grymt bra, köpte en skiva. Elinor gillade dem också.

Tror jag skall vila lite innan det är dags att köra Philip till fotbollen.


Vikt en askPhilip skulle på kalas, vi hade helt förträngt det och därmed han vi inte köpa någon present till födelsedagsbarnet. Jag veck en ask av rosa cardstock, i asken la jag rosa silkespapper. Altrade locket.
Närbild på blommorna på locket.

I asken stoppade vi sedan en hundrakroners sedel och ett armband som jag har gjort. Tyvärr glömde jag av att ta ett kort på armbandet.
Jag hoppas att det uppskattades utav tjejen som fick det.

Gratulationskort

Några personer i vår vänkräts har fyllt år. HAr gjort några födelsedagskort till dem med inspiration från Linas pysselblogg. Lite sliten look.
Har andvänt ett vanlig vitt cardstock som kortstomme där jag har distressat samt stämplat. Lite spill papper som jag rivit och färgat in kanterna med distressfärg. Fjärilarna har jag stansat ut med spelbinders, lagt lite distressfärg på och målat med crackelpaint ovan på.Har gjort ungefär på samma sätt som ovan, fast jag använde ett mönstrat papper till fjärilarna.Ett litet kort i samma stil men lite mindre arbetat.

Scrapträff i Nol

I helgen har det varit en två dagars scrapträff i Nol. Det har varit mycket roligt och proffsigt genomfört. Mycket god mat är imponerad att de har lagat allt själv och bakat allt själv.
Många trevliga tjejer och jag fick en hel del gjort. Några sov över i omklädningsrummen och torkrummen men jag valde att åka hem, hade ju inte så långt hem, 30 minuters bilresa.

Visar de alster jag har gjort. Jag vann lottningen i julkortsutmaningen fick ett jättefint kitt med papper och chippboard, jag tar kort på dem när jag har packat upp dem orkar inte just nu.

Jag får tacka så mycket till Lina, hennes mamma och hennes kompis som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på för en mycket lyckad träff, ser fram emot nästa år.

Layouter

Första utmaningen på träffen var att följa en skiss samt att det skulle vara något rött, metall och blommor på.

Det randiga pappret  var med i Goodi bagen som vi fick vid ankomst, tyvärr tittade jag ju inte på vad det kom ifrån är jätte dålig på att komma ihåg att göra det. Den vita filt swirlen var också med i bagen. Det bruna pappret är baksidan på det randiga.Den här var inte till någon utmaning. Har inte så mycket att säga om den.En annan skissutmaning, blev inte så nöjd med den.Mönstrade pappret från maja design.Den här och den nedre är tänkt att vara på samma uppslag.
En utmaning var att göra en bingorad, jag valde minst en stämpel, prickar, något rosa och blommor.
Stämpeln kommer från kortmakaren, pappret från frejas skapargård.Den sista layouten jag gjorde inne jag packade ihop mina saker och åkte hem.


Julkort!

Två julkort blev det. Ännu än utmaning, julkortet skulle bestå av färgerna rosa, orange och brunt.
Det första följde inte alls färgskalan men jag tycker att det första är bäst.
Gillar inte alls det oranga.Började med att färga in kortstommen med distress färg, stämplade med en textstämpel på det, ny inköpta för dagen men orkar inte ta fram stämplarna för att se var de kommer i från. Stjärnorna och grangrenen med kotten satt på samma ark.
Kotten färglade jag stämpeln med tombow pennor spräjade lite vatten och därefter stämplade jag på akvarellpapper.Kortet till utmaningen gjort på samma sätt som ovan men med andra färger.

Ett kort!

Utmaning att lifta ett kort eller en layout som var uppsatt hos Scrap och hobby.

Jag gjorde ett tack kort, det skall jag skicka till min moboror och hans fru. Vi fick hem flera limpor bröd med min mamma och pappa när de var nere hos dem. Det är ett bröd som inte går att köpa här utan är ett lokalt bageri nere i Tomelilla. De ville inte ha något för bröden men något måste jag ge.Stämpeln en Grating Farm, underst en spetsduk som min mamma en gång i tiden har virkat. Tack stämpeln lånade jag av Lina på träffen och kommer från Inkido.
Mellan spetsduken och stämpeltrycket är utstansat av min nya spelbinders dais. Vad mycket fina nya former det finns. Pappret med löven tror jag är ett maja design papper men är inte säker.


RSS 2.0