Födelsedags tag

och en godispåse.
Här har jag med hjälp av akvarellfärger gjort bakrunden sedan har jag stämplat  på tagen.
Klistrat på dekorationspärlor.

LjusTFG stämpel, den stora fjärlien är köpt på blomsterlandet och är till för blomdekoration men funkar utmärkt som dekoration till äggkartongen. Det är vad den har kreationen är till för, jag klistrade fast den på en äggkartong som min syrra fick i påskpresent.
Stämplat på ljus.
Ljusen är också påskpresenter.

Mottagarna blev väldigt glada.

Påskkort

Några påskkortDen söta stämpeln med den sovande påskharen köpte jag på Göteborgsmässan utav Vilda.

Påsktag som jag satt runt ett blockljus. Gjorde två likadana.Flickan och äggen hon sitter på kommer från Magnolia.

Jag gjorde någr kort till men han att ge bort dem innan jag tog kort på dem.

Långledigt och underbart väder

Vilket väder vi fick nu i Påsk och det låter som att det kommer även bli fint till Valborg. Jag har njutit av det fantastiska vädret, känns nästan som om det vore sommar.
Barnen har varit ute nästan hela tiden och det är svårt att få in dem på kvällen. Nu har vi en dag till ledigt alla i familjen, själv brukar jag vara ledig måndagar men det är lite speciellt när hela familjen är ledig.

Skall köra dottern till Alingsås imorgon hon skall träna gymnastik i fyra timmar, skall bli intressant och se om hon stannar hela tiden ut. Själv har jag tänkt gå ut och springa. Har nu börjat lite smått att springa igen och det känns okej. Det blir svårt att få en bra tid till Göteborgsvarvet så nu är målet att ta sig runt och att kunna springa hela vägen. Jag får satsa på att träna till nästa år eller kan ju börja med Midnattsloppet den 27 augusti, kan ju ha som mål att slå förra årets tid på 1,08.

Var hos syrran igår och det var trevligt ända nackdelen är att det är en bit att åka men det är bra väg dit så det går ändå smidigt.

Lite påskpyssel har det blivit nu den senaste tiden och några örhängen.


Detta paret fick min mamma i påskpresent

Våren äntligen här

Ja, nu är väl ändå våren här. En helt underbar helg med värme och sol, jag tror ändå att jag tycker våren är den bästa årstiden. Allt vaknar till liv igen även jag. Sandlådan utanför mitt fönster fylls åter med barn och vuxna och jag träffar åter mina grannar, det är inte bara björnen som kommer ur sitt ide det gör även vi människor.

Lördagen bestod i att städa gemensamma ytor i området avslutades med korvgrillning. Kanske inte det roligaste att städa men det är ändå väldigt trevligt, tror det blir mer tjat än städat. Fast i år har föreningen beställt en maskin som tagit upp gruset så det var inte så mycket att städa i år mest rensa bort lite ogräs mellan stenarna och annat skräp som ligger på gatorna.

I söndags vaknade jag med 39 graders feber och en ond hals men febern försvann till kvällen och idag har jag ingen feber, bara lite irreterad i halsen och lite ont i ryggen men det verkar ge med sig det också. Skönt att det inte blev något långvarigt.

Idag har jag suttit ute och målat lite stämplade påskfigurer. Provade min nya pensel "vattenpensel" har vatten i skaftet och penseln släpper ifrån sig lagom med vatten, det gjorde att det blev inte så mycket vatten åt gången och det blev lättare att fylla i små detaljer utan att färgen för den skull skulle flyta ut för mycket.

Jag vann 200 kronor hos Scrap & Hobby i Sävedalen, blev väldigt överraskad, inget jag hade förväntat mig. Det blev TGF stämplar och vattenpenseln. Jag köpte mig även en MS stans.

Det kommer bli lite alster i veckan som går i påskens tecken kanske inte med TGF stämplarna, de var inte påskiga men bilderna jag färglade i dag kommer att komma till beskådning längre fram.

Lite vår bilderEn av krukorna utanför vår dörr, var tvugen att planter i dem nu i lördags.Båda krukornaUte i vår trädgård, när krokusarna kommer fram, ja då är det vårKöpte även en julros, en liten stund till blommar den. Hoppas att den kommer åter till vintern. Trevligt med lite vinter växter också.En lo jag gjorde förra veckan. Det syns inte så bra men jag har stämplat och maskat på Cardstocken.

Det var allt för denna gången.

Jag måste ha

världens sämsta minne, dottern skall ha uppvisning med Bliss, jag hade bokat biljetter förra veckan skulle hämta ut dem senast i lördags. Kom på i morse att jag hade misat helt att hämta ut biljetterna, shit också blev lite orolig att det skulle vara slutsålt men det var det inte. Dottern blev lite orolig också, tänk om vi inte kan komma och titta på henne.
Nä jag måste ta för vana att skriva upp allt i telefonen som får påminna mig.

Vilket underbart väder det har varit idag, satt ute en stund och drack kaffe på altanen det var riktigt härligt. Nu hoppas jag att värmen kommer på alvar snart.

Skall ta och städa upp i trädgården i veckan och göra det snyggt där ute, passa på när det kommer kontainrar på fredag, vi skall ha städdag i området på lördag så jag tänkte passa på att även slänga mitt trädgårdsavfall däri.
Tror det får bli service på cykeln till helgen också, behöver nya bromsar innan jag ger mig ut till de branta backarna. Nästa vecka skall jag förhoppningsvis börja cykla till jobbet.

Jag tänkte ta första lugna joggingrunda på måndag också, hoppas på att knät vill vara med. Har inte ont i det nu och känner inte av någon smärta men skall vila denna veckan också sedan blir till en början långsamt tempo.

Funderar på att gå ner och pyssla lite.

Blev inspirerad utav....

min syster till att ändra utseendet på bloggen. Jag gick ett steg längre och lade upp egna bilder istället för att kopiera en redan färdig desinad sida.

Igår var jag på scrapmara hos Scrap och Hobby i Sävedalen. Det var mycket treligt alltid roligt att få träffa likasinade och få pyssla en hel dag. Behöver bara koncentrera mig på scrappandet mat och annat fixar arrangörerna.
Lite utmaningar var det på maran jag deltog i fyra utav sju, den första var nästan obligatorisk, den gick ut på att göra en namnskylt. Jag deltog sedan i skiss utmaningen, distressa en eget bakgrundspapper och sedan designa det utifrån en bingorad, dekorera wellpappkartong som var med i goodibagen något utstansat skulle vara med.Skiss utamningen.distressa och stämpla egen bakgrund. Min bingorad som jag valde var något brunt, något pulverembossat, något ovalt, crackelpaint samt häftklamer. Ovalt det är taggen nere i högra hörnet, använt mig av spellbinders två olika storlekar och Tim Holtz die, jag har embossat kanten på det mönstrade pappret under fotot, crackelpaint har jag målat runt fotot, ovalerna och fotomattan är bruna, jag har häftat fast det mönstrade pappret istället för att tejpa.
Jag har använt mig av vitt cardstock som jag färgat in med distressfärg, stämplat fjärilarna och swirlarna i hörnerna med distressfärg.Wellpappkartongen. Stansat ut det mönstrade pappret samt bilden med äggen på med spelbinders. Stämplarna kommer från Magnolia och är färglagda med akvarellfärg.
Kanske jag fyller asken med något trevligt till påsk. Vem som får den det får vi se.

Jag fick gjort lite till under träffen, här är två loEn dubbelsidig. Jag fick gjort en lo till men fotot blev så dåligt så jag måste fota om den.


Här nedan kommer några lo jag gjort tidigare men inte visat.Det var allt för denna gången.


RSS 2.0