LO

Blev så inspirerad av den här skissen på Svensk Scrapbooking


Bild


Det här blev mitt resultat.
Idag lagade vi mat från Linas matkasse. Ja vi har provat den och den kom för första gången igår. Idag lagade vi Ratatouille med paprikakrydd quorn och ris. Det blev riktigt gott till och med maken som inte gilla grönsaker i maten tyckte att det blev gott. Barnen var visserligen lite skeptiska men det brukar ju barn vara. Det blev mycket mat så nu har jag två lunchlådor att ta med och maken fick en.

I lördags sprang jag och maken midnattsloppet, det var mycket folk och blött. Starten blev försenad i 30 minuter men det var åtminstone uppehåll under den tiden och samt när vi sprang.
Mitt mål att komma under en timma fixade jag inte, jag sprang milen på en timma. Jag var dålig fram till fredagen och var lite fundersam om jag skulle orka springa men krafterna kom tillbaka på lördag.

Nu mår jag toppen igen och idag blev det ett Zumba pass på gymet. Roligt att göra något annat än bara springa. Nu börjar den mörka årstiden och det är inte alltid motiverande att gå ut och springa men målet är ändå att komma ut en gång i veckan på ett längre pass för att hålla löpningen vid liv. Efter nyår blir det att satsa på Göteborgsvarvet.


Vardag.

Idag var det åter dags för skola för barnen så nu är det vanliga rutiner för familjen som gäller. Själv är jag inne på min tredje jobbvecka men eftersom barnen varit lediga så har det inte varit riktigt de vanliga rutinerna.

Snart är det september och jag har börjat fundera över att börja med julkort. I år blir det inte så många har inte gjort några under året. Har bestämt att bara de närmsta får egentillverkade julkort. Det kostar en hel del både tidsmässigt och pengamässigt dessutom är de dyrare att skicka med posten eftersom de väger mer än vanliga kort.

Idag fyller syrrans sambo år och jag har gjort ett kort till honom, han får det troligen imorgon eftersom vi la det på posten idag.Använde mig av pappren i spillbitslådan. Stämpeln tror jag kommer från Vilda. Har färglagt vissa parti med PM och lagt på lite 3d lack. Embossat med rödmetallic pulver.

Ha en fortsatt trevlig vecka.

Tillbaks till vardagen

Japp då var man igång igen, det känns både och. Skönt att komma tillbaka till vardagen och rutinerna men jag hade gärna varit ledig ett tag till. På jobbet är det lugnt, lite inskolningar och väldigt lite barn nästan så att det är för lite, men det kan vara skönt med en mjukstart och framförallt för de nya barnen.

Sommaren har varit bra, har verkligne kopplat av. Vi var nere en sväng hos min morbror, åt kakbuffe och gick på Tosselilla. Vädret var ingen höjdare men det blev bad på Tosselilla ändå.
Varit hos mina föräldrar i deras sommarstuga och mest badat. Fixat iordning lite hemma sådant som inte har blivit gjort så som sätta upp lister och måla en vägg. Det känns väldigt skönt att det nu är gjort.

Pysslat har jag gjort lite grann främs nu sisa veckan. Har bland annat gjort ett bröllopskort som min syster hade beställt. Tyvärr glömde jag ta ett kort på det. Jag blev väldigt nöjd med det och det blev uppskattad både av beställaren och mottagaren.
Men jag har gjort ett kort till min morbror och det har jag fotograferat, gjorde även ett liknande till svärfar men det fotade jag aldrig. Båda fyllde pensionär.Framsidagn. Stansade ut ett cirkel med spellbinders. Papprena kommer från maja design sommar. Pojken kommer från Magnolia och är färglad med akvarell färger.Insidan, den här stämpeln kommer också från Magnolia och är färglagd med akvarellfärg.

Snart är det dags för lite träffar och då blir det mer.

Ha det bra.

RSS 2.0