Motivationen....

till att scrappa har varit obefintlig veckan som har gått. Men hoppas på att den kommer tillbaka efter lördagen då jag skall på scrapträff hos pappersakademin. Tänkte passa på att städa mitt pysselrum samtidigt. Det är lite rörigt där just nu, kanske därför scraplusten inte vill infinna sig.

Var ute igår på en löprunda, det var kallt fick ta på mig flera lager med kläder. Det var tungt, känner av i vaderna, troligen benhinnorna. Fick avbryta turen lite tidigare än vad jag hade tänkt mig men gjorde ändå 8 km tanken var att göra lite mer än en mil. Köpte mig idag voltaren gel som jag skall smörja benen med och så skall jag köpa mig ett stöd för vaderna och som samtidigt ger värme hoppas att det skall hjälpa. Behöver även köpa nya skor det kan ju också göra underverk.

Jag får ofta ont i benhinnorna i vaderna oavsett vad jag tränar gör bara ont på olika ställen.

Idag var jag hos viktväktarna för vägning, trodde att vågen skulle visa plus men den visade minus, känns att jag är på rätt väg.

Har inget att visa idag men efter lördagen kommer jag att ha mycket att visa.

Kallt ute

Börjar fundera över när våren tänker komma? Jag längtar efter sol och värme den längtan resulterade i att jag la mig i solariumet efter träningen igår. Det var superskönt, varmt och ljust.
Idag var jag ute och sprang, ännu en orsak till att jag längtar till värmen, det var väldigt kallt idag på grund av den kyliga vinden. Längtar efter barmark utan is och grus.

Lite mer än en vecka har jag hållt på med Viktväktarna, det går bra, jag håller mig inom ramarna. Det blir många extra point efter löprundorna men upptäckte idag att det blev en mindre aktivitetspoints, tydligen minskar dem ner allt efter som man går ner i vikt.

Scrappandet går på halvfart just nu men fick ändå till en layout i veckan.De stora bladen och den stora blomman är QK dies, spelbindersdie till journaling, texten kommer också från QK.

Min nya Big Shot

Nu har mycket av snön och isen smält bort, det är hälrigt. Idag kunde jag springa utan broddarna på skoran. Börjat få lite vårkänslor och vad gör det idag då jo snöar. Hoppas att det bara är kortvarigt, längtar till att få börja cykla till jobbet.

I onsdags fyllde jag år, i tisdags åkte jag och min man till scrap och hobby, han köpte en Big shot till mig i födelsedags present. Är så nöjd med den.

I söndags anmälde jag mig till Viktväktarna på internet och imorgon skall jag gå på första mötet. Fyllde i checklistan i söndags över vad jag hade ätit, fick mig en chock inte klokt vad mycket kalorier det är man stoppar isig. Tycker inte att det är så mycket men det blir en hel del. Inte undra på att det inte går nerå men det är tur att jag tränar såpass mycket annars hadde det varit värre.

Har gjort en lo och ett kort där jag använt mig av min nya BSSwirlarna och tagsen har jag stansat ut i min nya bs. Har inte så mycket mer att säga om den här loGreating farm stämpeln och sizzik embossing kuvert köpte jag samtidigt hos scrap och hobby.
Stämpeln har jag färglagt med PM. Det lär bli fler embossing kuvert, tycker det blir väldigt effektfullt. Jag har distressat emobissingen samt sprayat glimmer mist på.

RSS 2.0