Kom ut tillslut!

Måndagar är min lediga dag, då brukar jag ut och springa medan barnen är i skolan men idag var Elinor hemma hon kände sig lite dålig. Mådde illa och ont i magen, trodde det först var magsjuka men nu har hon bara ont i magen och väldigt ont i halsen. Troligen har hon åkt på en rejäl förkylning.

Själv har, jag känt mig illamående till och från nu i en vecka men jag vet inte om det är det vanliga krånglet jag har med magen.

Det blev inte att jag gick ut på dagen, har bara slappat under dagen och känt mig seg men efter middagen bestämde jag mig för att gå ut och det är jag glad för nu. Sprang 8 km på 55 minuter, målet är att göra milen på en timme innan 20 mars då seedingsloppet går av stapeln. Tänkte göra det loppet så att jag kommer fram i startgrupperna till Göteborgsvarvet. Inget kul att springa när festen är slut utan det är ju under festen man vill var med.

Har gjort en lo under veckan, skall ta mig i kragen och se till att göra flera under veckorna. Det är till att skippa slötittandet på TV och slö surfandet på datorn. Tiden springer iväg vid datorn.Jag var inne på pysselmyrans blogg och blev inspirerad i att bara använda lila. Jag gillar lila och tyckte inte att det var något större problem, ända var att jag inte hade tillräckligt med lila bokstäver så G blev lite färglatt. Bladen bakom blommorna kommer från ljusmanchetter. Kanske inte det bästa att använda på lo eftersom de säkerligen inte är syra fria men det får bli som det blir, vet inte hur lång tid det tar för korten att bli förstörde.


Lovade

att visa almenackan jag gjorde utav Creativ kitet som jag fick. Jag har bara använt sakerna från kitet, Elinor hjälpte mig och gjorde två sidor och på den ena har hon satt en stämpel.

Har annars inte så mycket att säga om det, inget märkvärdigt.

Den här har Elinor gjort, hon ville prova den ny inköpta popcorn nallen.

Den här har hon också gjort, på det här uppslaget har hon bara använt det från kitet.
Blogg candy hos scraplagret!

Blog candyn består av:

  • 1 rosa Glimmer Mist
  • Crystal Drops
  • 30 st pins med hjärtan
  • Spets från Reprint
  • Minirosor/rosbukett
  • 4 knippen Cherry Blossoms
  • 2 stora blommor Prima
  • 2 knippen rosor med glitter
  • 1 knippe rosor med glaspärlor


Hur kan du vinna detta?

- Lägg in bilden ovan i din blogg, tillsammans med en länk till detta inlägg.
- Kommentera detta inlägg med en direkt länk till ditt blogginlägg, eller bara länk till bloggen om du lagt den i sidebaren.


Jag håller tummarna på att jag vinner.

Göteborgsvarvet närmar sig

Nu är det bara 17 veckor kvar till Göteborgsvarvet. Nu gäller det att ligga i med träningen.
Idag var jag ute i en timma, nu börjar det bli mer och mer barmark snart dags att ta bort broddarna på skorna. Längtar till våren.

I lördags var jag hemma hos Marie och scrappade. Det var riktigt trevligt och lite fick jag gjort också. Gjorde en almenacka utav ett kit som jag fick utav Creativ, de skickade ut dem gratis. Gjorde även ett kort som min bror fick eftersom han har fyllt år, ja han fick även almenackan.
Killen är en stämpel som jag har köpt hos kortmakaren, färglagd med PM. Spelbinders die till cirklarna. Det skall stå grattis med g och r har ramlat av på vägen till min bror, tog kortet hemma hos honom. Alfabetet är från QK.

Almenackan jag gjorde lägger jag in en annan dag, jag känner att jag är lite för trött för att gör mera just nu känner jag.

Nya tag!

Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Har inte riktigt haft tiden eller orken. Förra veckan var jag inte riktigt bra, hade lite feber och ont i kroppen. Det gjorde att träningen inte blev av som den skulle tränade bara måndagen förra veckan.

Men nu är det bättre och jag var ute och sprang i 40 minuter och det kändes väldigt bra. Nu är det bara 18 veckor kvar till Göteborgsvarvet och jag skall bara klara det på mindre än 2½ timme. Nu gäller det att ligga i. Träna och äta rätt så skall jag nog fixa det.

Skulle ju även återuppta en om dagen förra veckan men så blev det inte. Mitt rum där jag sitter och skapar är just nu belamrat med saker från förådet så skapar lusten har därmed stoppats upp. Hoppas att vi skall kunna ställa tillbaka sakerna i förådet till helgen. Det är så att de har bytt avloppstammar i huset och då var vi tvugna att tömma förådet så att de kunde komma åt.

Trots röran tog jag mig i kragen och satt mig och gjorde en layout efter en skiss från svensk scrapbooking, januaris månads skiss utmaning.

Så här tolkar jag den. Vill ni se hur skissen ser ut, gå in på Svens Scrapbooking.Bilderna är tagna 2007, vi är på Skara sommarland. Det är sista helgen de har öppet för säsongen och Västtrafik har hyrt in sig i parken och bjudit alla sina anställda med familjer att komma dit, min pappa jobbar för västtrafik.
Utöver Sommarlandets egna aktiviteter hade Västtrafik lite egna jippon, här bygger dottern ett högt torn utav toa rullar. för den insatsen får hon en godispåse.

Jag har använt mig av ett rödbrunt Cardstock, grått papper som fotomatta, mönstrade papprena kommer från spillbitslådan. Cirklarna och de lila swirlarna har jag stansat ut med hjälp av spellbinders dies. På swirlarna ritade jag dit vit kant med en vit gelpenna. Den svarta rubriken är slags gummibokstäver som jag köpte hos kortmakaren nu när de hade utförsäljning. Blommorna kommer faktiskt i från ljusmanchetter. Jag rensade skåpet med ljus och manchetter, tänkte slänga dem först men komihåg någon persons tips från Svensk Scrapbooking att dem kan jag ju använda i mitt skapande.

Provade mina broddar idag!

Årets första löprunda samtidigt som det blev premier att springa med broddar. Det funkade väldigt bra, det ända som hindrade mig att ta ut mig idag var kylan men det kändes väldigt bra efteråt.

Efter duschen satte jag mig vid pysselbordet och gjorde en layout.Inte så mycket att orda om den lyaouten, har använt mig av spillbitar.
På gång!

Idag var det kallt ute igen och väldigt halt. Var en sväng till köpcentrat, tittade om det fanns något skoj på rean men jag fann inte något. Ja det fanns mycket skoj men inget jag behövde. Gick till apoteket och köpte mig en fotkräm och D vitamin. Hoppas att jag skall kunna motverka vårtröttheten som jag varje år drabbas av. Det sägs att man bland annat har D vitamin brist, så med vitaminerna, bra kost och motion hoppas jag på att det skall bli en pigg vår.

Gjorde en lo igår och en idag. Visar även några jag gjorde innan jul men som jag inte har visat ännu.

Ett hopplock av bokstäver, det beror på att jag tagit utav de jag har stansat ut. Har flera rader med utstansade bokstäver, tänkte att jag får ju använda dem därav olika stil och färg.


Jag har bestämt mig för att använda så mycket utav spillpappret jag har för att minska på högen.
Jag har lagt på 3D lack på ordet tjet för att få ett upphöjt intryck. Har även lagt på 3D lack på blomman. Tagen vid blomman har jag stansat ut med en spellbinders die.

Nytt År!! 2011

Nu är det 2011, undra hur lång tid det tar innan jag har vant mig vid att skriva 11 istället för 10.

Vaknade till ett härligt väder idag, jag och maken tog oss en promenad i solen. Barnen ville absolut inte följa, de ville hellre vara hemma. När vi kom tillbaka skickade vi ut ungarna.

Nyårsaftonen tillbringade vi hemma i goda vänners lag, en lugn och stillsamm kväll.

Har lagt in lite bilder på det jag har gjort innan jul, lite julkort och andra presenter.

Känner mig lite seg idag så det får bli allt för idag. Ha en skön kväll.

Ett teljuskortYtterligare ett teljuskort.

En smällkaramel m.mEn smällkaramell, gjorde efter en mall i magnolias julnummer. Ett presentkort och en bit rökt korv stoppade jag i paketet som mina föräldrar fick i julklapp.Godis påse.En godispåse till som gåbort present.Gjorde en låda efter en mall som jag hittade på Scraptorget, kallas för explodingbox.
Boxen fick svärmor i julklapp, däri låg det ett presentkort. Asken veckar ut sig när man tar bort locket.


Ett kort till min kollegaGjorde ett kort till min kollega som slutade hos oss. Det blev mycket uppskattat.

Några kort

Lite julkort av olika slag.Inkido papper, wellpapp, vitt band och ett band med godjul. Bilden har jag klippt ut ur ett klippark.Ett teljuskortInsidan av teljuskortetEtt till julkort. Majadesign papper i botten.Ett julkort som min dotter har gjort. Hon tittade på ett utav de övre korten som jag har gjort.

RSS 2.0