Midsommar

Då har det varit midsommar, jag hoppas att eran har varit bra. Vi firade med mina föräldrar på deras sommarställe, syster och hennes sambo var också med. Först var vi i hembyggdsparken och tittade på när de reste midsommarstången, därefter var det dansuppvisning utav en folkdansgrupp. Vi tittade en liten stund på när de dansade men vi blev lite fika sugna så vi gick och köpte oss lite kaffe och hembakt fikabrödoch satte oss i gräset och fikade, det var gott, själv hade jag inte druckit något kaffe på hela dagen så det satt väldigt bra.Det gäller att ha tungan rätt i mun när stången skall upp.

På eftermiddagen blev det sedan traditionellt sill och potatis, jordgubbar och glass. Vi stannade över natten, jag och maken åkte sedan hem på lördagen, barnen lämnade vi kvar hoss mormor och morfar. De får vara där en vecka och ha det bra medan jag och maken jobbar.

Förra fredagen tog jag med barnen till Liseberg, Erik Saade uppträdde. Dottern tog med två kompisar och de var väldigt nöjda med att de fick följa med. Det var mycket folk och jag så inget men kort det blev det, den nya kameran är bra, jag kan vika ner displayen på så vis kan jag ta kort med tex sträkta armar.

Här är två bilder på barnens idol.

Jag kan säga att jag var rätt trött i armar och rygg för jag fick lyfta upp sonen för att han skulle kunna få någon glimt av Erik.

Tänkte även att jag skall visa upp ett kort som jag gjorde för ett tag sedan.
Ett baby kort till min kusin som fick en liten pojk.

Pappret med båtar kommer från Panduro.

Vi var idag på ByggMax, vad folk det var där. Vi köpte lite lister, äntligen skall det bli klart i köket och trappan ner till källaren. Att det skall ta sådan tid innan man tar tag i sakerna. Jag har haft en veckas semester nu innan midsommar, det var ju inte så roligt väder så jag passade på att spackla och måla väggarna i trappan ner till källaren. Det är ju betydligt roligare att se ner i en snygg trappa än en halvfärdig.

Det får vara allt för denna gången.Mini pysselträff

I söndags var jag och pysslade hos en tjej i Olofstorp, det var mycket trevligt och jag fick gjort lite grann. Min dotter var också med, hon fick gjort ett kort till sin fröken, jag undrar varför jag skall göra ett när stort sätt alla tjejer i klassen kommer att ge fröken ett kort men mitt får väl vara från oss andra.I fredags åkte vi till mina föräldrars sommarhus i Herrljunga och på lördagen åket vi sedan till syrran i Mariestad. Hon och hennes kille har köpte ett mysigt litet hus där så de hade inflyttningsfest samt att min syrra firade att hon är färdig sjuksköterska.

Snart är det skolavslutning, det skall bli skönt även om det dröjer en vecka till innan jag har semester, men vi behöver inte passa tider samt att barnens alla aktiviteter är slut förrutom sonens fotboll som håller på ett litet tag till. På jobbet däremot är det mycket nu innan vi stänger för sommaren.

Syrran och hennes kille önskade sig pengar till en kamera. För att göra det lite roligare gjorde jag ett så kallat bokkort.
Det var första gången och jag blev väldigt nöjd. Lite roligare än att bara ge plata kort med lite pengar i.

Nu kommer jag inte ihåg vad det mönstrade pappret kommer ifrån men husstämpeln kommer från Vilda. Busken i krukan kommer från stämpelkällan. Staketet är en die från Tim Holz. Texten nytt är från QK och hem har jag stämplat, jag köpte ett alfabet från osmil på pappersmässan i Partille.
Bokkortet på insidan.


Syrran fick ett presentkort på panduro som examenspresent, ja hon gillar också att pyssla.
Panduro la presntkortet i en ask som jag så var perfekt att altra. Det prickiga pappret kommer från maja design. Änglen är från ett klippark, det står inte på pappret var det kommer ifrån, för att få det lite sjuksköterske inspirerat satte jag dit den lilla mössan på ängeln, kan väl se sjuksköterskorna som små änglar.Kortet till dotterns fröken.Maja design papper (kan säga att jag är väldigt förtjust i Majas papper), filuren från kortmakaren. Sommar stämpeln lånade jag av henne jag var hos i söndags.

Det får bli allt för denna gången, klockan tickar iväg och jag skall upp tidigt imorgon.
God natt.

Långledigt!

Härligt med lite långledigt, fick ledigt imorgon och det innebär 5 lediga dagar. Har ni andra fått ledigt eller jobbar ni. Kanske ni har sådant jobb så att ni jobbar hela helgen.
Trodde att det skulle vara fint väder idag, det regnade inte men det har blåst väldigt mycket. Jag passade på att träna på gymet idag. Tycker annars att den här tiden på året att det är svårt att motivera sig till att komma till gymet, mycket härligare att köra träningspass ute.
Springa är härligt men det är så att man måste även träna annat så att inte kroppen tar skada och styrketräning är viktigt för att bygga upp musklerna så att inte leder tar skada när man springer.

Imorgon på förmiddagen blir det en kort men snabbt löparpass. Har ju som mål att kapa min tid på göteborgsvarvet och nu i augusti är det midnattsloppet och målet är att göra det under timman.
I måndags sprang vi blodomloppet, det var mycket folk och det som irriterar mig är att de som tänkt gå startar i springa fort gruppen. Det blev till att springa slalom bland folk som gick. Gång gruppen skulle starta efter löpargrupperna. Ja, ja  det var ändå trevligt och jag gjorde 5 km på 30 minuter, efteråt blev det fika med mamma, pappa, bror och make.

Dags att visa några lo jag gjort tidigare i veckan.Här är en dubbel lo, har satt korten i den ordningen som vatten kommer. Eftersom det var så många kort valde jag att inte dekorera den här lo utan jag ville att korten skall vara i fokus.
Blomstämpeln som jag har i hörnena kommer från stämpelkällan, de stämplade fjälrilarna kommer jag inte ihåg var de kommer ifrån.

Nu skall jag gå och lägga mig tror jag, efter helgen skall jag visa ett bokkort som jag har gjort.

Trevlig helg önskar jag dig som läser här.

RSS 2.0