Regnet de öser ner!

Ja, idag regnar det men vi trotsade vädret jag och dottern, vi gick med på poängpromenaden ändå. Jag fick 9 rätt, fick fel på den sista frågan. SKulle ha svarat som jag tänkte först, det var en bild på en byggnad och frågan var vad den låg. Jag har aldrig sett byggnaden och ett svarsallternativ var Göteborg, jag sa att det är säkert Göteborg eftersom det är med som ett alternativ men det trodde inte de andra så vi svarade Berlin så blir det när man lysssnar för mycket på de andra och inte går på sin egen instinkt.

Har ladddat ner appen till bloggen på min Iphone, skrev ett litet inlägg och tog en bild på en lo som jag gjort för ett tag sedan, men det gick inte att ladda upp. Visar bilden nu istället.

Skall bara jobba imorgon sedan är jag ledig hela veckan, skall bli skönt med lite ledighet. Skall städa, åka till G-kås i Ullared, klippa mig och gå till sjukgymnasten. Det blir inte så mycket slappa men jag behöver inte gå upp klockan 06.00 och jag får gjort sådant som jag inte hinner med under veckorna när jag jobbar.En lo fylld med kort. Bilderna är tagna 1 januari 2010.Det var den här lo jag försökte ladda upp via Iphonen.

Snart blir det julkorts visning. Har börjat med att färglägga julbilder. Snart är det scrap träff och då skall alla bilderna vara klara så att det bara är till att göra korten.


Husvagn

Då har vi blivit med husvagn. Var och hämtade den idag, en Polar 520 GS. Imorgon kör vi den till vinterförvaring så nu längtar vi hela familjen till våren då vi kan börja använda den.

Vi kommer i början stå mycket vid mina föräldrars sommarställe, men vi har även planer att ta oss till Danmark och Legoland till sommaren sedan får vi se vad det blir mera.

Lite bilder på vår husvagn.
Tiden den rullar på..

Dagarna går med rasande takt, nu är vi inne i mitten av oktober. Löven faller av träden och jag funderar på om jag skall ta fram vinterkläderna nu. Jag har vägrat vill inte att det redan skall bli vinter.

Har inte gjort så mycket pyssel sedan träffen i Nol, det har varit så mycket med jobbet och jag har varit trött på kvällarna så jag har inte riktigt orkat med. Tänkte jag skall ta mig i kragen nu i kväll och göra lite för att komma igång igen. Det börjar att bli dags för att göra julkorten.

Att ta kort med vår nya kamera är ännu en hobby jag har. Tycker det är väldigt roligt att ta kort och roligare blir det när korten blir så bra. Här nedan visar jag lite bilder som jag är väldigt nöjd med. Har mycket mera och lite funderingar på att förstora upp.


RSS 2.0