Lo

Då var det måndag igen och jag började tidigt idag. En ganska lugn dag på jobbet med lite barn och planering. Veckorna de bara rusar iväg vet inte hur jag skall hinna med allt men det gäller och prioritera det viktigaste.

Mina planer för i eftermiddag är att ta en löprunda, hoppas det kan hålla upp med regnet bara, men kan inte annat än bli blöt och kallt är det inte.

Idag kommer Linas matkasse, det blir andra gången. Vi har varit nöjda med den första och god mat är det. En rätt har vi inte hunnit laga, en kyckling rätt men kycklingen ligger bra i frysen, görnsakerna till rätten har vi ätit upp förrutom sparrisen (sparris är inte någon favorit).

Här kommer lo jag gjorde under scrapträffen

Den här lo gjorde jag till en skissutmaning men hann aldrig delta, jag blev inte klar i tid.Den här gjorde jag också efter en skiss utmaning men kom sedan på att det var alster eller ett kort som gällde och inte en lo, så jag hoppade den röstningen också.Den här deltog jag i söndagens utmaning som var att göra ett collage. Det ör en utmaning isig för mig att använda flera olika mönstrade papper.

De tre nedre skisserna är inte till några utmaningar utan jag har suttit fritt och skapat.

Jag deltog med en till lo men den kan jag inte visa eftersom det är till en person.


Nolträffen

Nu i helgen var det Nolträffen. Mycket trevligt arregemang, god mat och trevligt sällskap.

För den oivigde var det ett scrapträff som arrangerades i två dagar. Jag satt uppe till klockan ett  och scrappade sedan ropade sängen på mig, vet inte när de sista gick och la sig.

En hel del lo blev det och några kort. Det var ganska många utmaningar men jag var inte med i alla. Det är så många duktiga, jag vann ingen omröstning men jag vann en lottning.
Med det här kortet.Jag vann en stämpel från Vilda.

Utmaningen var att man skulle inspireras utav ett par skor som de smyckat med lite olika band och bling. Sedan skulle man välja en bingorad. Min bingorad bestod i ord, ram, stämplat och bling.Det här kortet gjorde jag till en utmaning som bestod utav en skiss och att det skulle vara höstigt samt minst två stämplar från Vilda stamps.Ett julkort till utmaningen att göra ett julkort utan en tomte på men jag deltog aldrig i röstningen utan jag åkte hem lite tidigare idag.

Det var lite smakprov utav vad jag gjorde under helgen. Det har blivit en del Lo också men dem visar jag senare i veckan. Nu skall jag snart gå och lägga mig. Skall upp tidigt imorgon och jag är trött efter helgen. Jag hoppas bara att inspirationen av att skapa skall vara kvar ett tag, kanske det kan bli lite mer gjort här hemma.


RSS 2.0