Stämpel och scrapmässa

Då var det åter dags för Partilles årliga stämpel och scrapmässa. Kunde inte hålla mig ifrån mässan har dessutom gångavstånd till den. Plånboken blev tunn men blev några stämplar rikare.
Det här är vad jag köpte. Clearstamps från CiLi in papers (två tomtepar och ett ark med lite olika hårdrockssymboler), Två stämplar från Vilda (ett brev, och en med kyrka och text) fick två ministämplar av Vilda också, Spellbinders (snöflingor) och Greetingfarm julstämpel kit samt tre olika Wellpapp från Scrap och hobby, blommor, brad och en snöpenna från InkyWings, två stämplar från Osmil (en tomte groda och ett alfabet).

Ser fram emot nästa mässa som är i slutet av oktober.

Några layouter

Har gjort några layouter. Håller på med att göra album till barnen och nu är jag klar mer 2004 för båda två, bara sex år kvar att ta tag i.Ett rosa cardstock, svarta fotomattor, spillbitar samt klister stickers, stickersen har jag köpt på G-kås
Ett lila cardstock, den runda köpte jag på pappersbiten, det blommiga pappret kommer från spillbitslådan.
Åter använt mig av spillbitar, försöker minska ner högen. De gröna bladen har jag stansat ut med en punch som jag köpt hos kortmakaren. Pearlmakers i mitten av blommorna.

Spilbitar återigen, även boskstäverna tog jag det jag hade. Snöflingorna kommer från ett paket som jag fick en gång i tiden på posten. Fick erbjudande att prenumerera på scrapbooking kit för några år sedan, sa upp den efter ett par kit.

RSS 2.0